Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Familie Cambridge juicht voor Aston Villa

Wil je zien: prins George gaat uit zijn dak. Dus, wat doe je als royal gezin op een zaterdagmiddag als je voetballiefhebbers in je gelederen hebt? Dan ga je als supporter op de tribune zitten bij Aston Villa - Norwich, natuurlijk. Prins William (hier in 2005) is al sinds kind supporter van Aston ...

Familie Cambridge juicht voor Aston Villa

Wil je zien: prins George gaat uit zijn dak.

Dus, wat doe je als royal gezin op een zaterdagmiddag als je voetballiefhebbers in je gelederen hebt? Dan ga je als supporter op de tribune zitten bij Aston Villa - Norwich, natuurlijk.

Prins William (hier in 2005) is al sinds kind supporter van Aston Villa. "Op school was ik helemaal gek van voetbal," zegt hij. "En ik zocht naar een club om fan van te zijn. Iedereen was voor Manchester United of Chelsea en ik wilde niet zo'n algemeen team volgen. Met een elftal dat een beetje in het midden van de competitie zit maakt je emotioneel meer mee. Ashton Villa had een geweldige geschiedenis, ik had vrienden die er supporter van waren en Bolton - Ashton Villa was een van de eerste bekerfinales die ik zag. Het is mijn club."