Prinses Charlotte en prins George speelden deze zomer zelf voetbal
Prinses Charlotte en prins George speelden deze zomer zelf voetbal

Wil je zien: prins George gaat uit zijn dak.

Dus, wat doe je als royal gezin op een zaterdagmiddag als je voetballiefhebbers in je gelederen hebt? Dan ga je als supporter op de tribune zitten bij Aston Villa - Norwich, natuurlijk.

Prins William (hier in 2005) is al sinds kind supporter van Aston Villa. "Op school was ik helemaal gek van voetbal," zegt hij. "En ik zocht naar een club om fan van te zijn. Iedereen was voor Manchester United of Chelsea en ik wilde niet zo'n algemeen team volgen. Met een elftal dat een beetje in het midden van de competitie zit maakt je emotioneel meer mee. Ashton Villa had een geweldige geschiedenis, ik had vrienden die er supporter van waren en Bolton - Ashton Villa was een van de eerste bekerfinales die ik zag. Het is mijn club."

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Duke of Cambridge (@princewilliam_ina) op

Hij heeft zijn enthousiasme overgebracht op zijn oudste zoon prins George... 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The British Royal Firm (@thebritishroyalfirm) op

...die naast hem op de tribune zat en helemaal opging in het spel...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

... dit was bij de vierde goal van Aston Villa. Williams vrouw Catherine, hertogin van Cambridge, was er ook bij én dochter Charlotte was ook mee en kreeg uitleg over het spel. Prins Louis is nog wat te klein en was bij nanny Maria gebleven voor een schoonheidsslaapje.

Foto's (c) ANP  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in