'Ja tegen 2021 en nog vele jaren samen.'

Lief nieuws uit Londen: Tessy Antony de Nassau (35) heeft zich verloofd met haar vriend Frank Floessel. Hij deed haar op Oudjaarsavond een aanzoek in Zwitserland.

Zoals Tessy op haar Instagram meldt: 'Ja tegen 2021 en nog vele jaren samen.'

Frank, een Zwitserse zakenman, zegt tegen Royal Central: "Na vorig jaar een buitengewoon en moeilijk jaar te hebben doorstaan, heb ik de kans gepakt om een volgende stap in onze relatie te zetten en ik ben heel blij dat Tessy 'ja' heeft gezegd."

Article continues after the ad

Luxemburgse Tessy heeft twee kinderen – prins Gabriel (14) en prins Noah (13) met prins Louis van Luxemburg (hier in 2017), met wie ze van 2006 tot 2019 getrouwd was.

In hun vechtscheiding moest ze haar titel inleveren en kwam ze er financieel buitengewoon bekaaid vanaf, wat het best bijzonder maakt dat Louis en zij nog altijd goed bevriend zijn en samen liefhebbende ouders zijn.

Een trouwdatum is er nog niet en het is ook niet bekend of Tessy met de kinderen van Londen naar Zwitserland zal verhuizen. Voor Louis zou het vermoedelijk niet veel uitmaken: hij woont in Parijs. 

Foto © Tessy Antony de Nassau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in