Het plaatje is een waar kunstwerk #airbrush 

Time Magazine heeft prins Harry en zijn vrouw Meghan, de hertogin van Sussex, uitgeroepen tot 's werelds meest invloedrijke mensen van dit moment.

Waar ze deze eer precies aan te danken hebben is niet duidelijk, want zo veel hebben de Sussex'jes dit jaar niet gepresteerd: Meghan genoot van haar zwangerschaps- en bevallingsverlof en Harry neemt een half jaar vaderschapsverlof, maar vooruit – voordeel van de twijfel en zo.

Article continues after the ad

Die is er niet over de mierzoete cover: een kind kan zien dat iemand zich hier heeft uitgeleefd met alle retoucheringstechnieken waar de software over beschikt. De pose zegt verder wel iets over de verhoudingen binnen hun relatie en hoe de Sussex'jes gezien willen worden.

"Gezegend met hun afkomst en talent en verbrand door roem"

De tekst is vooral een ode aan het stel, publicitaire stunts van de laatste tijd komen niet ter sprake. Ze zijn "gezegend met hun afkomst en talent en verbrand door roem'. Verder staat er: "De hertog en hertogin hebben compassie voor mensen die ze niet kennen. Ze hebben niet alleen een mening. Ze rennen in de richting van de strijd." Calm down, dear.

De cover is een mooi /apart / bizar cadeautje voor Harry die vandaag 37 is geworden. Zijn vader hield het bij een traditionele felicitatie…

…en dat geldt ook voor prins William en hertogin Kate...

...en voor Hare Majesteit, Harry's oma.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in