Harry en Meghan delen hun Britse cottage.

Prins Harry heeft altijd een hechte band gehad met nichtjes Eugenie en Beatrice, en dat blijkt wel weer: nu hij en Meghan in Californië zitten, trekken Eugenie, Jack en straks hun baby in Frogmore Cottage.

Article continues after the ad

Het huisje dat de Sussexes zich helemaal gerieflijk lieten maken voor de komst van Archie dus. En waarvan ze de verbouwingskosten inmiddels hebben terugbetaald aan de belastingbetaler.

Voordelen

Frogmore Cottage heeft zo zijn voordelen: het ligt in landelijk (en prachtig) Windsor. Ver van nieuwsgierige ogen en de drukte van Londen. En zou dus een ideale plek zijn om te wennen aan een leven als ouders. Ook leuk: prins Andrew en Sarah Ferguson wonen nog geen tien kilometer verderop. En de queen en prins Philip zitten op een kilometer afstand in quarantaine.

In het holst van de nacht zou het huis zijn leeggehaald voor Eugenie en Jack, en de afgelopen weken was er al veel bedrijvigheid te zien rondom Frogmore. Het huis was al acht maanden niet gebruikt, dus er moest wel een en ander gebeuren aan de tuin.

Uitleen

Het zou gaan om een uitleen tussen de prins en de prinses, maar dan wel voor de lange termijn. Het is niet de verwachting dat Harry en Meghan ooit weer in Windsor gaan wonen. Wel dat ze er kunnen overnachten als ze eens in Groot-Brittannië zijn, maar dat moet ook wel kunnen: Frogmore Cottage heeft, anders dan de naam doet vermoeden, maar liefst tien slaapkamers.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in