Een Super Bowl met een royal randje!

Op de tribune bij de Super Bowl is het altijd een komen en gaan van sterren. Maar twee royals, dat zagen we even niet aankomen bij de toch zeer Amerikaanse sport.

Nieuwbakken Amerikaan Harry en zijn nichtje Eugenie wilden het wel eens in het echt meemaken en togen naar het Californische Inglewood. Kon Harry mooi eens een logeerpartijtje aanbieden, want hij slaapt als hij op Britse bodem is regelmatig bij Eugenie en haar gezin.

Harry en Eugenie hebben al sinds hun kindertijd een hechte band. Hun moeders, Diana en Sarah Ferguson waren ook close met elkaar, dus gingen Harry en William geregeld op vakantie samen met Eugenie en Beatrice.

Article continues after the ad

Bevriende stellen

Als Harry wél eens in Groot-Brittannië is, logeert hij steevast bij Eugenie, haar man Jack en de kleine August. Die wonen tegenwoordig in Frogmore Cottage, het huis in Windsor waar Harry en Meghan na hun huwelijk korte tijd woonden.

Eugenie mag Harry en Meghan dan niet aan elkaar gekoppeld hebben, zij kende Meghan eerder dan Harry, zo onthulde Meghan zelf tijdens haar interview met Oprah. “We zijn goed bevriende stellen geworden, maar ik kende Eugenie het eerst dus ik voelde me ook al lang bij haar op mijn gemak.”

Het waren ook Eugenie en Jack die als eerste wisten dat Harry een nieuwe liefde had. De twee stellen spraken zelfs samen af in Canada, toen Meghan nog aan de serie Suits werkte.

Veel meer dan een nichtje

“Eugenie is veel meer dan een nichtje voor Harry", stelt een royal insider tegen de Daily Mail. "Ze zijn al jaren goed bevriend. Ze zijn uit hetzelfde hout gesneden: loyaal, eerlijk, dol op lol trappen. Ze gingen ook altijd samen stappen in Londen.”

Nu het langzaam weer kan, kleine kinderen en reisrestricties maken dat natuurlijk lastiger, pakken ze de draad zo te zien feilloos weer op.

Beeld: NBC/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in