Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Estelle: kleine meisjes worden groot

Negen jaar is het Zweedse troonopvolgertje alweer. Feest in Slot Haga, want prinses Estelle blaast vandaag negen kaarsjes uit. Op 23 februari 2012 beviel kroonprinses Victoria van haar eerste kindje. En sindsdien bleef het allesbehalve stil vanuit het Zweedse paleis, want foto's van hun bloedjes ...

Estelle: kleine meisjes worden groot

Negen jaar is het Zweedse troonopvolgertje alweer.

Feest in Slot Haga, want prinses Estelle blaast vandaag negen kaarsjes uit. Op 23 februari 2012 beviel kroonprinses Victoria van haar eerste kindje.

En sindsdien bleef het allesbehalve stil vanuit het Zweedse paleis, want foto's van hun bloedjes delen is daar een grote hobby. In de zomer, in de winter, op feestdagen, voor verjaardagen. We zagen Estelle voor het oog van de camera's opgroeien tot een nu bijna tiener.

In 2016 kreeg ze een broertje, Oscar, en daarmee was het gezin compleet. En de laatste jaren gaat Estelle al steeds vaker héél voorzichtig mee op pad met mama om te kijken wat er nou precies allemaal komt kijken bij dat royalbestaan.

Dat zij later koningin zal worden, dat weet ze dus al heel goed. Al krijgt ze voorlopig natuurlijk nog alle kans om lekker kind te zijn. De plaatjes die haar trotse ouders delen, laten in elk geval een fijne, kleurrijke jeugd zien.

En dat ze steeds meer op haar moeder begint te lijken (en dus op koningin Silvia), dat ook.

Ter gelegenheid van haar verjaardag zijn er leuke nieuwe foto's vrijgegeven...

...waaronder ook eentje met broertje Oscar en hondje Rio. Grattis på födelsedagen, Estelle!

Beeld: Kungahuset

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!