Het was de hele week de vraag: zou Meghan vandaag aanwezig zijn bij de viering van Queen Elizabeths 93e verjaardag? 

Hoewel de Britten natuurlijk genoeg aan hun hoofd hebben, met het bezoek van president Trump, de Brexit en het vertrek van Theresa May werd er toch de hele week druk gespeculeerd: zou Meghan Markle aanwezig zijn bij Trooping the Colour? Met dit grote evenement werd vandaag de verjaardag van Queen Elizabeth elk jaar officieel gevierd. 

Article continues after the ad

Statement

Of Meghan erbij zou zijn, was om meerdere redenen interessant. Ten eerste zou ze voor het eerst in het openbaar verschijnen na de geboorte van zoon Archie. En ten tweede was ze de grote afwezige tijdens het staatsbezoek van de familie Trump deze week. Gefluisterd werd dat dat wellicht te maken had met het feit dat de Amerikaanse president haar 'nasty' genoemd schijnt te hebben. Haar aanwezigheid vandaag kan dus misschien ook wel als statement, of noem het een sneer, worden beschouwd. 

Wat had ze aan?

Want ze was er: en hoe! Samen met prins Harry kwam ze stralend aan in een koets met schoonzus Kate en schoonmoeder Camilla. In een blauwe creatie van Claire Waight Keller, met een eenvoudig hoedje van Noel Stewart, terwijl Kate lichtgeel Alexander McQueen aan had, een van haar favoriete ontwerpers. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in