Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elton: 'Laat Harry en Meghan met rust'

Elton John is boos over de ophef over de privévlucht van Harry en Meghan naar Nice. Die regelde hij namelijk voor de royals. Er was in de Britse pers veel te doen om de twee vakanties die Harry, Meghan en baby Archie maakten deze maand. Ze vlogen eerst voor een paar dagen naar Ibiza, en daarna vo...

Elton: 'Laat Harry en Meghan met rust'

Elton John is boos over de ophef over de privévlucht van Harry en Meghan naar Nice. Die regelde hij namelijk voor de royals.

Er was in de Britse pers veel te doen om de twee vakanties die Harry, Meghan en baby Archie maakten deze maand. Ze vlogen eerst voor een paar dagen naar Ibiza, en daarna voor een paar dagen naar Nice. Allebei de keren per privéjet. Wat neerkwam op vier privévluchten in elf dagen tijd.

En dat terwijl Harry en Meghan zich altijd zo hard maken voor het milieu. Hadden ze dan geen enkele vliegschaamte? Hun vaderlandse pers sprak er schande van. Maar not so fast, zegt goede vriend Elton John.

Elton met de Sussexes bij de première van The Lion King

"Met pijn in mijn hart lees ik de vervormde en kwaadaardige berichten in de pers over het privéverblijf van de Duke en Duchess of Sussex in mijn huis in Nice. Na een hectisch jaar vol hard werk voor goede doelen, wilden David en ik het jonge gezin een privévakantie bieden in ons rustige en veilige huis."

Eltons bericht op Instagram