De prins (99) is weer thuis!

Het zijn nare tijden geweest voor koningin Elizabeth. Die niet alleen de hele saga Harry en Meghan te verwerken kreeg, maar ook een maand zonder echtgenoot Philip moest. Die werd op 17 februari opgenomen in een Londens ziekenhuis met een infectie en hartproblemen.

Het was niet de eerste keer dat de prins in het ziekenhuis belandde, maar wel de lángste keer. Hij lag er in totaal een maand en moest zelfs geopereerd worden aan zijn hart. Die operatie stond al langer gepland, en het was ook al wel duidelijk dat Philip niet, zoals hij zelf graag had gewild, stante pede weer naar huis mocht.

Article continues after the ad

Maar het wachten werd vandaag beloond, want de prins is onder escorte onderweg naar Windsor Palace, waar de queen en Philip in pandemietijden hun intrek hebben genomen. Op naar zij 100e verjaardag (op 10 juni) en haar 95e (op 21 april). Hopelijk zijn ze nu even iets 'rustigere' tijden gegund.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in