Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elisabeth: nu al in Natan en Delvigne

Het schoolvoorbeeld Belgische royal. In Nederland kijken we goed wat kroonprinses Amalia allemaal doet, in België zijn ze in de ban van hun eigen kroonprinses, de 18-jarige Elisabeth. Een voorzichtig kopietje van haar moeder dat al heel vaak is geroemd om haar eigen stijltje. Tijdens de Nationale...

Elisabeth: nu al in Natan en Delvigne

Het schoolvoorbeeld Belgische royal.

In Nederland kijken we goed wat kroonprinses Amalia allemaal doet, in België zijn ze in de ban van hun eigen kroonprinses, de 18-jarige Elisabeth. Een voorzichtig kopietje van haar moeder dat al heel vaak is geroemd om haar eigen stijltje.

Tijdens de Nationale Dag van de Belgen ging de troonopvolger echter in overdrive op koninklijk. Niks hip, jong lookje. Volop in koninginnenstijl verscheen Elisabeth bij het Te Deum — in Natan en Fabienne Delvigne.

Het zijn twee (Belgische) merken die haar moeder óók graag draagt en, het zal onze vaste lezers niet ontgaan zijn, onze eigen koningin Máxima ook.

Sterker nog: die zien we zo in deze jurk weglopen. Het label naaide voor Elisabeth óók speciaal een mondkapje in dezelfde stof (de Mathilde-special noemen wij dat), en hoedenmaakster Delvigne mocht de Lisly aanleveren in een matching kleurtje.

Een volwassen royal look voor een volwassen kroonprinses.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in