We zagen ze apart van elkaar, we zagen ze in en uit kostuum, maar het totaalplaatje bleef uit. Wij presenteren, kersvers vanaf de set van The Crown: de chemie tussen 'Charles en Diana'.

Acteur Josh O'Connor zagen we in seizoen drie al een uitstekende (en very lovable) Charles neerzetten, maar nieuwkomer Emma Corrin hebben we alleen nog kunnen spotten op de nodige setbeelden. Zij is de Diana die de Netflix-serie in seizoen vier komt versterken.

Enne... het lijkt wel te vonken, tussen die twee hoofdrolspelers. Het is namelijk de verwachting dat de queen en prins Philip in seizoen vier iets meer naar de achtergrond verdwijnen zodat wij kunnen genieten van Charles en Diana.

Article continues after the ad

Met de chemistry zit het wel goed, beter dan het ooit zat tussen de echte Charles en Di zou je haast zeggen (al is het gemakkelijk om te vergeten hoe zij ooit waren samen). Nu alleen nog even wachten tot de serie in november ein-de-lijk terugkeert.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in