Genomen in de prinselijke villa te Tirana.

Prinses Elia van Albanië moest even bijkomen van de geboorte van haar dochter prinses Geraldine, maar nu zijn dan toch de eerste foto's er. Waarop de trotse ouders zo verliefd naar de baby staren, dat ze vergeten zijn ook een kiekje van het snoetje van Geraldine te laten maken – dat komt vast nog wel. Vooralsnog dus de eerste foto's van haar... dekentje.

Article continues after the ad

"Ouders zijn is een zegen van God waar we op dit moment erg van genieten," zegt Elia. "De geboorte van de prinses is extra bijzonder omdat ze precies achttien jaar nadat koningin Geraldine (de bruid op het schilderij achter het stel - red) bij ons kwam bij ons is gekomen.

Voor ons voelde dat als een groet van de engelen. We hopen met heel ons hart dat kleine prinses Geraldine gezond groot mag worden met veel tederheid en liefde in haar leven." 

UPDATE 1 november 2020

Prins Leka over de bijzondere introductie van de wolk verstopt in het dekentje: "Er zou een storm van kritiek over ons zijn losgebarsten als we Geraldine hadden getoond voor de veertig dagen waren verstreken. Dat zou in Albanië niemand hebben begrepen. Dat is nu eenmaal het Zuidoost-Europese bijgeloof", aldus Leka. Wordt vervolgd, eind november. 

Foto's © @blertacelibashi @elvisgorica

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in