Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Droomwens: een hondje voor Estelle en Oscar

En de keuze voor het ras is verrassend. De wens om een harig vriendje te krijgen was groot, prinses Estelle van Zweden zeurt er al jaren om. In een mate dat toen haar moeder kroonprinses Victoria haar ooit vroeg of ze graag een broertje of zusje wilde, ze antwoordde dat ze liever een hamster kree...

Droomwens: een hondje voor Estelle en Oscar

En de keuze voor het ras is verrassend.

De wens om een harig vriendje te krijgen was groot, prinses Estelle van Zweden zeurt er al jaren om. In een mate dat toen haar moeder kroonprinses Victoria haar ooit vroeg of ze graag een broertje of zusje wilde, ze antwoordde dat ze liever een hamster kreeg.

En de aanhouder wint: de Bernadottes zijn een poedeltje rijker (al zou het ook een labradoedel kunnen zijn). Victoria werd er vorige week al mee gespot op het terrein van hun woonpaleis Haga, ze hield het pupje deels onder haar jas.

De nieuwe aanwinst heet Rio...

...en het hele gezin is in de wolken met dit nieuwe Bernadotje

Als het een poedel is, is het nog even afwachten welke maat het is. Veel royal poedels zijn er niet: prinses Gracia en prins Rainier van Monaco waren er dol op (het hondje ging in 1971 mee om prinses Stéphanie naar haar eerste schooldag te brengen, rechts prins Albert), maar Victoria groeide zelf vooral op met labradors.