Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dochters Letizia in quarantaine

De meiden waren nét aan hun schooljaar begonnen. Een week geleden brachten koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hun dochters, prinses Leonor (14) en prinses Sofía (13), nog bemondkapt en wel naar school in Madrid. Maar nu zitten de meiden thuis in quarantaine. In Spanje explodeert het aan...

Dochters Letizia in quarantaine

De meiden waren nét aan hun schooljaar begonnen.

Een week geleden brachten koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hun dochters, prinses Leonor (14) en prinses Sofía (13), nog bemondkapt en wel naar school in Madrid. Maar nu zitten de meiden thuis in quarantaine.

In Spanje explodeert het aantal nieuwe coronabesmettingen momenteel, en daar ontsnapt ook het koningshuis niet aan. De prinsessen moeten twee weken thuisblijven nadat een klasgenootje van Leonor positief werd getest op het virus. En hoewel ze zelf negatief getest zouden hebben, moeten ze natuurlijk wél thuisblijven op het paleis. Gelukkig worden er thuislessen aangeboden zodat de prinsessen een beetje bijblijven.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de klasgenootjes van Leonor. Een sneue start van het langverwachte schooljaar. Het is nog onduidelijk of Felipe en Letizia zelf ook in quarantaine gaan de komende weken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in