Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dochter Martha-Louise dapperste Noorse vrouw van het jaar

Wat speechte ze mooi op de uitvaart van haar vader. Doen ze goed bij het Noorse magazine Tara: daar reiken ze elk jaar een award uit aan de dapperste vrouw van het jaar. En dit jaar is het Maud Angelica Behn (17 jaar jong) die de prijs krijgt. De dochter van prinses Märtha Louise. Ze won de prijs...

Dochter Martha-Louise dapperste Noorse vrouw van het jaar

Wat speechte ze mooi op de uitvaart van haar vader.

Doen ze goed bij het Noorse magazine Tara: daar reiken ze elk jaar een award uit aan de dapperste vrouw van het jaar. En dit jaar is het Maud Angelica Behn (17 jaar jong) die de prijs krijgt. De dochter van prinses Märtha Louise.

Ze won de prijs voor de speech die ze gaf op de begrafenis van haar vader, Ari Behn, die vorig jaar op 25 december zelfmoord pleegde. In haar emotionele toespraak (ga er maar aan staan, op je zestiende!) riep ze mensen die het mentaal moeilijk hebben op om vooral om hulp te vragen en zich niet te schamen.

Mama Märtha Louise, die in 2017 scheidde van Ari, stond tijdens de speech aan haar zijde en was er natuurlijk ook toen haar dochter de prijs in ontvangst nam. Ze deelde er zelfs een uitgebreide video van op Instagram.