Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zei prinses Charlene 10 jaar geleden over prins Albert

Wittstock was toen nog een vrolijke verloofde vol plannen. De komende weken bieden twee voor de hand liggende momenten voor Charlene van Monaco, om haar rentree in het openbare leven te maken. De eerste is haar 44ste verjaardag op 25 januari, al snel gevolgd door St. Devote op 27 januari. Monegas...

Dit zei prinses Charlene 10 jaar geleden over prins Albert

Wittstock was toen nog een vrolijke verloofde vol plannen.

De komende weken bieden twee voor de hand liggende momenten voor Charlene van Monaco, om haar rentree in het openbare leven te maken. De eerste is haar 44ste verjaardag op 25 januari, al snel gevolgd door St. Devote op 27 januari.

Monegasken houden echter beter niet hun adem in met betrekking tot haar comeback uit de Zwitserse kliniek waar ze sinds november herstelt van alle fysieke en mentale problemen die ze vorig jaar voor haar kiezen kreeg.

Het paleis is muisstil over haar toestand en meldde eerder 'dat het nog wel een paar maanden' kan duren. Je kunt er van alles van vinden, maar als je het positief bekijkt, doet prins Albert er alles aan om zijn vrouw de rust en de ruimte te geven en haar te beschermen voor een te snelle doorstart.