Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit waren de 7 mooiste society-huwelijken van 2021

Even nagenieten van al deze beeldige aristobruiden. Na de microweddings van 2020 kon er in 2021 wat meer op het gebied van gasten en feesten. Zodat de aristocratie fluks de schade inhaalde en er de ene na de andere society wedding was. Een selectie van de opvallendste. Lady Kitty Spencer & Michae...

Dit waren de 7 mooiste society-huwelijken van 2021

Even nagenieten van al deze beeldige aristobruiden.

Na de microweddings van 2020 kon er in 2021 wat meer op het gebied van gasten en feesten. Zodat de aristocratie fluks de schade inhaalde en er de ene na de andere society wedding was. Een selectie van de opvallendste.

Lady Kitty Spencer & Michael Lewis

Om het huwelijk van lady Kitty (dochter van Charles, graaf Spencer, nichtje van prinses Diana) met Michael Lewis is een beetje gegrinnikt. Aan de ene kant was het een Italiaans sprookje.

Aan de andere kant was het een drie dagen durende commercial van Dolce & Gabbana, waar de bruidegom amper aan te pas kwam: hij staat slechts op één kiekje.

Prinses Maria-Anuciata & Emanuele Musini

Over de pofjurk met pofmouwen waren de meningen verdeeld, maar iedereen was het erover eens dat Maria-Anunciata van Liechtenstein - rocking a heritage tiara - en haar Emanuele allebei straalden in Wenen, waar ze hun huwelijk uitbundig vierden. 

Prinses Marie-Astrid & Ralph Worthington V

Maria-Anunciata's zus prinses Marie-Astrid trouwde twee weken na Anunciata; de Liechtensteiners grapten onderling dat ze elkaar niet meer konden zíen na zoveel familiefeesten achter elkaar.

Deze destination wedding had plaats in Italië en de bruid was een van de vrolijkste die we ooit hebben gezien.  

Prins Philippos & Nina Flohr

Philippos van Griekenland trouwde in Athene met prinses Nina, met wie hij al jaren lief en leed deelt.