Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is waarom Diana steeds deze trui droeg tijdens het sporten

Prinses Diana droeg naar de sportschool lange tijd dezelfde trui van Virgin Atlantic. Dit om de paparazzi op de hak te nemen, zo weet haar voormalige personal trainer Jenni Rivett. Steeds wanneer Diana ging sporten, verzamelde er zich een leger aan paparazzi voor de gym om haar vast te leggen. “Z...

Dít is waarom Diana steeds deze trui droeg tijdens het sporten

Prinses Diana droeg naar de sportschool lange tijd dezelfde trui van Virgin Atlantic. Dit om de paparazzi op de hak te nemen, zo weet haar voormalige personal trainer Jenni Rivett.

Steeds wanneer Diana ging sporten, verzamelde er zich een leger aan paparazzi voor de gym om haar vast te leggen. “Ze vond dat er veel belangrijkere dingen waren om op te focussen dan haar sportkleding. Daarom besloot ze het kledingstuk naar elke training te dragen om de mediagekte te stoppen,” zo legt Jenni uit.

Want steeds een foto van Diana in dezelfde sportkleding was voor de pers niet aantrekkelijk om te publiceren. 

Cadeau van Diana mét persoonlijk briefje

De personal trainer kreeg de sporttrui van Diana cadeau, een paar maanden voordat Lady Di overleed op 31 augustus 1997. Jenni ontving de trui mét een persoonlijk briefje waarin stond: 'Dearest Jenni, lots of love from, Diana, x.'

Trui voor het goede doel

Jenni besloot de trui te verkopen en het kledingstuk is afgelopen week geveild voor het goede doel en bracht maar liefst 42.700 pond op.