Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is Lindsay, het nieuwste lid van The Royal Family

Het is wel even wachten tot haar scheiding erdoor is. Lindsay Wallace (40) heeft koningin Elizabeth ontmoet, ze heeft haar royal debuut gemaakt en ze is geaccepteerd door haar bonusdochters. Het enige wat een huwelijk met Peter Phillips (44) nog in de weg staat, is het feit dat het niet erg opsch...

Dit is Lindsay, het nieuwste lid van The Royal Family

Het is wel even wachten tot haar scheiding erdoor is.

Lindsay Wallace (40) heeft koningin Elizabeth ontmoet, ze heeft haar royal debuut gemaakt en ze is geaccepteerd door haar bonusdochters. Het enige wat een huwelijk met Peter Phillips (44) nog in de weg staat, is het feit dat het niet erg opschiet met haar scheiding.

Peter is de zoon van prinses Anne (rechts) en woont op haar landgoed Gatcombe, naast zijn zus Zara. Met Autumn Kelly kreeg hij twee dochters, Savannah (12) en Isla (11). In februari 2020 gingen Autumn en hij na veertien jaar uit elkaar, zestien maanden later was hun scheiding rond en kreeg hij een relatie met Lindsay, waar hij mee op kostschool Gordonstoun heeft gezeten.

Overigens niet als klasgenoten, ze kwam drie jaar na hem op de school. Lindsay zat in hetzelfde jaar als Peters zus Zara, ook een Gordonstoun-alum. Ze staat hier op de foto met een roze hoed, op het huwelijk van Zara en Mike in 2011. Als BFF van Zara is ze dus geen vreemde voor Peters moeder prinses Anne. Lindsay ontmoette zijn oma, koningin Elizabeth, bij een jachtpartij in de buurt van Windsor Castle.

De relatie lekte uit toen hij de coronaregels had overtreden voor een bootycall bij Wallace in Schotland. Dat het serieus was, bleek later wel uit het feit dat Lindsay te gast was bij de dubbele doop van August Brooksbank (het zoontje van prinses Eugenie en Jack Brooksbank) en Lucas Tindall (het zoontje van Peters zus Zara en Mike Tindall).

Lindsay maakte haar debuut als officieus lid van de koninklijke familie bij de Epsom Derby, in een koraalroze Victoria Beckham.

Ze was ook aanwezig in de royal box bij de Platinum Party bij Buckingham Palace (Peter en zij zaten achter Charles en Camilla) en de Platinum Pageant, de parade die de volgende dag plaatshad.

Lindsay komt uit een welgestelde familie, haar vader zit 'in de olie'. Ze was elf jaar getrouwd met haar man Andrew met wie ze twee kinderen heeft, ze gingen ongeveer op hetzelfde moment uit elkaar als Peter en Autumn.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in