Drie zonen, drievoudig geluk, drie…? 

De doop van prins Julian van Zweden, de jongste zoon van prins Carl Philip en prinses Sofia, was een midzomerdroom die als dresscode 'bloemen' had meegekregen. Maar dat was niet het enige opvallende aan de looks.

Prinses Sofia droeg drie nieuwe sieraden: een set van 3 Mini Sweety-ringen van Bigli, als symbool voor haar drie kinderen. Bigli is een Belgisch juwelenmerk dat volgend jaar 25 jaar bestaat.

Article continues after the ad

De ringen waren een geschenk van Carl Philip, ter gelegenheid van Julians geboorte #pushpresent. Uit de 50 bestaande kleuren van de collectie ringen in 18 karaats roze goud maakte de prins, zelf ontwerper, een bijzondere selectie met hun zoontjes in gedachte.

Hij combineerde de stenen blauwe topaas met parelmoer, bergkristal met parelmoer, en citroenkwarts met groene aventurijn en parelmoer. Ter ere van deze gelegenheid heeft het juwelenmerk deze originele kleurcombinatie genoemd naar HKH: ‘Princess Sofia’.

Foto's (c) Bigli, Kungahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in