Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit droeg Amalia naar Jumping Amsterdam

Iedereen was het er maandag over eens dat kroonprinses Amalia er fantastisch uitzag bij Jumping Amsterdam. Nu weten we ook wat ze precies droeg. Amalia gooide hoge ogen in Amsterdam, waar ze als date van papa Willem-Alexander mee ging naar het paardensportevenement. Ze zag er uit als een echte fr...

Dit droeg Amalia naar Jumping Amsterdam

Iedereen was het er maandag over eens dat kroonprinses Amalia er fantastisch uitzag bij Jumping Amsterdam. Nu weten we ook wat ze precies droeg.

Amalia gooide hoge ogen in Amsterdam, waar ze als date van papa Willem-Alexander mee ging naar het paardensportevenement. Ze zag er uit als een echte frisse tiener, maar met het chique randje dat we van haar moeder gewend zijn. Een gouden combinatie, daar was iedereen het wel over eens.

Het blog The World of Royals wist te achterhalen wat de prinses precies uit de kast trok, of toch tenminste waar haar twee meest opvallende items vandaan kwamen: de rode corduroybroek was van Zara, het slangenleren tasje van Elvy.

De broek is inmiddels uitverkocht, al is niet duidelijk hoezeer dat door Amalia kwam. Het tasje is echter óók al uitverkocht. Toeval? We think not.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in