Is het al 2022?

De nieuwe Charles en Diana zijn en lang en breed gecast, maar nu is er ook nieuws over de volgende Camilla.

Die wordt in seizoen vijf en zes van The Crown op Netflix gespeeld door actrice Olivia Williams (52). Die de vrouw in wiens schoenen ze binnenkort stapt voor de opnames al eens van heel dichtbij heeft meegemaakt.

Article continues after the ad

De twee ontmoetten elkaar bij de uitreiking van de Man Booker Prize in 2017, waar ze ook even aan de klets raakten. Gek hoe het leven kan lopen: toen was The Crown nét een grote hit geworden en hadden Camilla en Olivia nog geen idee van wat er komen zou.

Olivia wordt de Camilla van deze nieuwe Charles

De actrice krijgt in elk geval genoeg te doen de komende twee seizoenen, waarin we mee worden genomen langs de verdere implosie van het huwelijk van Charles en Diana, de romance met Camilla die de prins daarna weer oppakt en natuurlijk ook het overlijden van Diana.

Voorgangster Emerald Fennell won onlangs een Oscar voor het scenario van haar eerste film

Komt ze je trouwens bekend voor, dan is de kans héél groot dat dit komt door The Sixth Sense of de recente Oscar-film The Father.

Wij kunnen bijna niet wachten om haar in actie te zien.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in