Het is allemaal héél dominatrix-chic.

Laat het maar aan de Monegaskische royals over om de grenzen van royal-mode op te zoeken. De schoondochter van prinses Caroline deed in Venetië heel wat hoofden draaien. Ze is niet voor niets uitgeroepen tot Most Stylish Royal.

Pierre Casiraghi en zijn vrouw Beatrice reisden af naar de Italiaanse stad voor de kunstbiënnale daar, maar fashionista Beatrice besloot haar kunstzinnigheid ook los te laten op haar outfit.

Article continues after the ad

Ze trok voor de gelegenheid een gitzwart design van Dior uit haar kast, een merk waar ze vaker mee werkt. Voor het Dior Grand Gala in het Teatro La Fenice verscheen ze met deze knaller van een look. Beatrice is een geboren Italiaanse en zal vast extra hebben willen stralen in haar geboorteland.

Het was een liefdadigheidsbal waarin de aandacht eigenlijk was voor de restauratie van het museum Ca d'Oro en Oekraïense vluchtelingen in Italië. Maar op de avond zelf ging het vooral veel om de vlammende jurk van Beatrice, die weinig aan de verbeelding over liet.

Pierre kon het zo te zien wel waarderen. Hij is het leven als man naast een mode-durfal helemaal gewend natuurlijk. De twee trouwden in 2015 in aanwezigheid van allerlei modemensen en de bruid droeg verdeeld over haar kerkelijk huwelijk én huwelijk voor de wet maar liefst vijf jurken.

Beeld: Getty Images/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in