Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is de Diana van The Crown op Netflix

De geweldige Netflix-serie The Crown heeft eindelijk haar prinses Diana gevonden. Nieuwkomer Emma Corrin mag in de grote schoenen van the people's princess treden per ingang van seizoen vier. Oké, eerst wachten we nog reikhalzend op seizoen drie (dit najaar is het dan eindelijk zover, is de verwa...

Dít is de Diana van The Crown op Netflix

De geweldige Netflix-serie The Crown heeft eindelijk haar prinses Diana gevonden. Nieuwkomer Emma Corrin mag in de grote schoenen van the people's princess treden per ingang van seizoen vier.

Oké, eerst wachten we nog reikhalzend op seizoen drie (dit najaar is het dan eindelijk zover, is de verwachting). Maar per seizoen vier verschijnt prinses Diana ook eindelijk ten tonele. En voor die moeilijke rol, heeft de productie nu dan toch een actrice gevonden.

Emma Corrin heet ze, 23 jaar oud en ook in de UK een grote onbekende. Emma maakte tot nog toe alleen een korte film en deed mee aan één aflevering van een Britse televisieserie. Dat ze nu plots een enorme rol te pakken heeft, is een droom die uitkomt.