Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Diana-film: die outfit kennen we...

Hebben jullie ook al zo'n zin in de nieuwe Diana-film? Een nieuwe Diana-film kan maar één ding betekenen: een nieuwe lading iconische Diana-looks wordt weer afgestoft. Ditmaal is de beurt aan actrice Kristen Stewart, die in en rondom Londen aan het filmen is voor de film Spencer. Waarvoor vorige ...

Diana-film: die outfit kennen we...

Hebben jullie ook al zo'n zin in de nieuwe Diana-film?

Een nieuwe Diana-film kan maar één ding betekenen: een nieuwe lading iconische Diana-looks wordt weer afgestoft.

Ditmaal is de beurt aan actrice Kristen Stewart, die in en rondom Londen aan het filmen is voor de film Spencer. Waarvoor vorige week al de promotionele foto hierboven werd vrijgegeven.

Daarin zien we niet alleen de beroemde verlovingsring van Diana (nu van Kate), maar ook dit tartan-lookje dat héél goed nagedaan is.

En er is meer, zoveel is altijd wel duidelijk als het om Diana gaat. Wat te denken van deze beroemde Diana-look, tijdens het afzetten van prins Harry voor zijn eerste schooldag op de Wetherby School.

En herinner je je deze polo-foto's nog? Op de setfoto's zien we de replica, én het acteurtje dat een jonge Harry moet spelen (een lookalike, zoveel is zeker).

Spencer, een film van regisseur Pablo Larraín die ook Jackie met Natalie Portman maakte, wordt dit najaar in de bioscoop (fingers crossed) verwacht.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in