Aan de wandel, eieren verven, coronaproof in de royal bubbel. 

Geen kerkdienst, geen wuifmoment, geen meet & greet, geen vrolijke lentemomentjes dit jaar? Deze royals besloten het heft in eigen hand te nemen en wensen je online een vrolijk Pasen toe.

Koningin Elizabeth - over een paar weken wordt ze 95 jaar - ging aan de wandel met haar oudste zoon, kroonprins Charles, op het terrein van Frogmore House, in de buurt van Windsor Castle. De royal pupjes waren helaas nergens te bekennen, maar HM bleek wel gezellige gebreide handschoenen te hebben. 

Article continues after the ad

MONACO

Prins Albert en prinses Charlene waren druk met de kinderen en eieren beschilderen als pre-paasactiviteit. 

DENEMARKEN

De Deense koninklijke familie zit grotendeels in Marselisborg. Kroonprins Frederik en zijn gezin vieren de paasdagen met koningin Margrethe en dan weet je dat er gefröbeld moet worden. Love de glascollectie van HM!  

En de koningin ging op Paaszondag ook nog naar de kerk.

NOORWEGEN

Koning Harald - duidelijk wel een jasje uitgedaan door zijn recente medische perikelen - speechte voor kaarsen en lelietjes van dalen...

...terwijl kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit vrijwilligers in het zonnetje zetten. 

LUXEMBURG

In Luxemburg schoof men de nationale mascotte naar voren: prins Charles bleek ook in het gras adorable te zijn. 

En zijn oma, groothertogin Maria Teresa, deelde foto's van vroeger.

BHUTAN

In Bhutan viert men geen Pasen, maar koning Jigme Khesar mag degenen die dat wel doen graag een hart onder de riem steken en maakte er een lentewens van met vrouw en kinderen.

NEDERLAND

De Oranjes schitterden weer eens door afwezigheid, maar prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene, droeg nog een béétje bij aan de paasstemming met een lief kiekje van zijn kroost.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in