Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze royals wensen je een vrolijk kerstfeest!

Dreumes Charles van Luxemburg als kerstmascotte 🎄❤️ De royal kerstpost is zo goed als rond, vol beste wensen en fijne foto's. Een round-up van de leukste foto's en kaarten die we binnen kregen. Luxemburg Onder het wakend oog van overgrootvader Jean lijkt prinsje Charles wat bedenkingen te hebben ...

Deze royals wensen je een vrolijk kerstfeest!

Dreumes Charles van Luxemburg als kerstmascotte ?❤️

De royal kerstpost is zo goed als rond, vol beste wensen en fijne foto's. Een round-up van de leukste foto's en kaarten die we binnen kregen.

Luxemburg

Onder het wakend oog van overgrootvader Jean lijkt prinsje Charles wat bedenkingen te hebben bij de enorme kerstbeer. 

Noorwegen

Team Noorwegen pakt altijd graag stevig uit met kerstsfeer en 2021 is geen uitzondering. Check ook even de opstelling: koning Harald, kroonprins Haakon en beoogd troonopvolger prinses Ingrid Alexandra bij elkaar. En dan toch het linkje met de rest, door Mette Marit en haar dochter elkaars handen te laten vasthouden #symboliek

Spanje

De Bourbon-Anjou'tjes zijn immer bevreesd als decadent te worden gezien en zetten steevast in op een sobere kerstkaart. Het oogt wat zouteloos en kerstvrij, maar het Atlantic College in Wales lijkt prinses Leonor goed te doen en gelukkig zorgt koning Felipe nog voor een vleugje kleur. 

Roemenië

Nicolae en Alina van Roemenië deelden niet alleen foto's van hun kerstboom en dochtertje Maria-Alexandra, maar ook goed nieuws: Alina is zwanger van de tweede.

Denemarken 

In Marselisborg viert koningin Margretha van Denemarken kerst met haar oudste zoon Frederik en zijn gezin. Onder haar regie tuigden de kleinkinderen de kerstboom op. 

En in Parijs hielden haar jongste zoon Joachim, zijn vrouw Marie en hun kinderen het casual rond de kerstboom. 

Albanië

Prins Leka, prinses Elia en hun eigen kerstelf, dochtertje Geraldine.

Engeland

De Queen zit al helemaal klaar voor haar kersttoespraak. Het is haar eerste kerst als weduwe, die foto van prins Philip staat niet voor niets zo prominent in beeld. 

En de Wessex'jes - prins Edward is de jongste zoon van koningin Elizabeth - hielden het simpel qua casual kaart. 

Bourbon-Twee Siciliën

Prinses Chiara is klaar voor een roze kerst. 

Griekenland