Aaah, zoet - een nieuwe foto van prinses Geraldine! 

De ene monarch spreekt met kerst, de ander bewaart de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Article continues after the ad

Prins Albert van Monaco was zo aardig om zijn toespraak te laten ondertitelen en prinses Charlene komt er op 3:58 ook nog even bij...

... in een beeldige Lilian blouse van Loro Piana.

Zoals koningin Margrethe van Denemarken, die het altijd - badass als ze is - live doet. 

“I aften tager vi afsked med et underligt år. 2020 vil vi ikke glemme. Det blev et prøvelsens år, men vi viste, at vi...

Posted by Det danske kongehus on Thursday, 31 December 2020

HM zei onder andere: "2020 zullen we niet vergeten, het is een jaar dat ons op de proef heeft gesteld, maar ondanks onzekerheid zijn we in staat geweest lichtpuntjes te vinden."

En ze liet zich vandaag ook meteen inenten.

Kroonprinses Mary van Denemarken sprak, in een polkadot jurk van Carolina Herrera, in haar rol als beschermvrouw van de World Health Organisation, afdeling Europa en stak daarin vooral iedereen die in de zorg werkt een hart onder de riem: "It is only fitting that 2021 is now also designated as the International Year of Health and Care Workers. Each new year offers hope and promise and 2021 also offers signs of hope with a greater understanding of the virus and the introduction of new vaccines."

Scandi-collega Harald van Noorwegen ging er dit jaar voor het eerst bij zitten. Ook hij haakte in op de pandemie: "Ooit zullen terugkijken en aan elkaar vragen: hoe hebben we dat toch gedaan? En dan weten we: we zijn er doorheen gekomen omdat we het beste naar boven hebben gehaald in onszelf, in onze maatschappij, in onze democratie. We zijn erdoorheen gekomen omdat we de hoop nooit hebben opgegeven."

Eloise van Oranje hield het kort.

Het gezin van prins Laurent had even nagedacht over de styling voor de kiek waarmee ze iedereen een voorspoeding 2021 wensen.

Van prins Leka en prinses Elia van Albanië geen speech, maar wel een nieuw kiekje van prinses Geraldine...

...en ook het kroonprinselijk paar van Luxemburg gooide hun adorable baby in de Nieuwjaarsstrijd - oh, die wangetjes van Charles, te lief!

“We should take comfort that while we may have more still to endure, better days will return: we will be with our...

Posted by The Royal Family on Thursday, 31 December 2020

De Queen had al een kersttoespraak gehouden, maar blikte ook voor Nieuwjaar nog even terug.

De kroonprins van Dubai maakte er meteen een fijne toeristenpromo van.

En niet zozeer een nieuwjaarswens, maar wel een aardig gebaar: koning Willem-Alexander bezocht in de Nieuwjaarsnacht hulpverleners om ze een hart onder de riem te steken. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in