Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Déze royals wensen je een gelukkig 2021

Aaah, zoet - een nieuwe foto van prinses Geraldine!  De ene monarch spreekt met kerst, de ander bewaart de beste wensen voor het nieuwe jaar. Prins Albert van Monaco was zo aardig om zijn toespraak te laten ondertitelen en prinses Charlene komt er op 3:58 ook nog even bij... ... in een beeldige L...

Déze royals wensen je een gelukkig 2021

Aaah, zoet - een nieuwe foto van prinses Geraldine! 

De ene monarch spreekt met kerst, de ander bewaart de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Prins Albert van Monaco was zo aardig om zijn toespraak te laten ondertitelen en prinses Charlene komt er op 3:58 ook nog even bij...

... in een beeldige Lilian blouse van Loro Piana.

Zoals koningin Margrethe van Denemarken, die het altijd - badass als ze is - live doet. 

HM zei onder andere: "2020 zullen we niet vergeten, het is een jaar dat ons op de proef heeft gesteld, maar ondanks onzekerheid zijn we in staat geweest lichtpuntjes te vinden."

En ze liet zich vandaag ook meteen inenten.

Kroonprinses Mary van Denemarken sprak, in een polkadot jurk van Carolina Herrera, in haar rol als beschermvrouw van de World Health Organisation, afdeling Europa en stak daarin vooral iedereen die in de zorg werkt een hart onder de riem: "It is only fitting that 2021 is now also designated as the International Year of Health and Care Workers. Each new year offers hope and promise and 2021 also offers signs of hope with a greater understanding of the virus and the introduction of new vaccines."

Scandi-collega Harald van Noorwegen ging er dit jaar voor het eerst bij zitten. Ook hij haakte in op de pandemie: "Ooit zullen terugkijken en aan elkaar vragen: hoe hebben we dat toch gedaan? En dan weten we: we zijn er doorheen gekomen omdat we het beste naar boven hebben gehaald in onszelf, in onze maatschappij, in onze democratie. We zijn erdoorheen gekomen omdat we de hoop nooit hebben opgegeven."