Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze leuke semi-royal is weer vrijgezel

De zoon van Mette-Marit is op de markt. Hij staat er in Noorwegen op als een knappe rebel, Marius Borg Høiby (25), de zoon van kroonprinses Mette-Marit uit haar relatie voor ze bij kroonprins Haakon kwam. En nu is de jonge blonde semi-royal weer vrijgezel ook. Je hoort de jacht gewoon geopend wor...

Deze leuke semi-royal is weer vrijgezel

De zoon van Mette-Marit is op de markt.

Hij staat er in Noorwegen op als een knappe rebel, Marius Borg Høiby (25), de zoon van kroonprinses Mette-Marit uit haar relatie voor ze bij kroonprins Haakon kwam. En nu is de jonge blonde semi-royal weer vrijgezel ook. Je hoort de jacht gewoon geopend worden.

Marius was vier jaar lang gelukkig met een andere bekende Noor, model Juliane Snekkestad (26). De twee woonden samen ergens in het noorden van Noorwegen, delen hondje Louie en gingen zelfs samen naar royal-aangelegenheden zoals de belijdenis van zijn halfbroertje Sverre Magnus in 2020 en her en der een rode loper voor haar werk.

Instagram nu openbaar

Ook was Juliane close met Marius' halfzusje Ingrid Alexandra. Op diens 18e verjaardag een paar maanden geleden postte ze zelfs een foto van zichzelf met de ooit-troonopvolger op haar Instagram Stories.