Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze échte royal zit in Bridgerton

The ton is er niets bij. Je zag 'm vermoedelijk al in een klein rolletje in Bridgerton, en later dit jaar zal hij op de BBC te zien zijn in Marie Antoinette als Louis XVI. Maar Louis Cunningham (24) wist ook voor die series en zijn acteercarrière al prima de weg in een paleis. De jonge acteur, di...

Deze échte royal zit in Bridgerton

The ton is er niets bij.

Je zag 'm vermoedelijk al in een klein rolletje in Bridgerton, en later dit jaar zal hij op de BBC te zien zijn in Marie Antoinette als Louis XVI. Maar Louis Cunningham (24) wist ook voor die series en zijn acteercarrière al prima de weg in een paleis.

De jonge acteur, die in Bridgerton een klein rolletje speelde als Lord Corning (die mogelijk nog terugkeert, met Bridgerton weet je het maar nooit), is een kleinzoon van prins Charles van Luxemburg. Zijn moeder prinses Charlotte is een nichtje van groothertog Henri.

Louis werd geboren in Londen, nadat mama Charlotte op Oxford verliefd werd op Victor Cunningham, die tegenwoordig in de financiële wereld werkt. Of er nog veel contact is met het Luxemburgse thuisfront is niet bekend, maar de Cunninghams leven zelf ook aardig als royalty met een huis in Londen en een eigen boerderij in Yorkshire.

 Het is allemaal helemaal Bridgerton-proof in elk geval. En bewijst maar weer dat de nieuwe generatie titelloze royals écht hun eigen leven mag uitkiezen.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in