Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze beelden van Meghan Markle heb je nog nooit gezien

Meghan Markle bereidt zich op dit moment voor op de komst van haar kindje en is niet meer in het openbaar te zien. Toch hoeven fans haar niet helemaal te missen, want er zijn bijzondere (nog nooit eerder vertoonde) beelden van de vrouw van prins Harry opgedoken. De beelden dateren uit januari 201...

Deze beelden van Meghan Markle heb je nog nooit gezien

Meghan Markle bereidt zich op dit moment voor op de komst van haar kindje en is niet meer in het openbaar te zien. Toch hoeven fans haar niet helemaal te missen, want er zijn bijzondere (nog nooit eerder vertoonde) beelden van de vrouw van prins Harry opgedoken.

De beelden dateren uit januari 2017.

In India

Het is bekend dat Meghan zich veel inzet voor goede doelen en zich hard maakt voor vrouwenrechten. Ook WorldVision, een organisatie die zich inzet voor de meest arme en kwetsbare mensen ter wereld, is voor Meghan belangrijk.

Traditie

Voor deze organisatie was ze in 2017 in India. In de video vertelt Meghan dat ze bij een school is die geholpen is met sanitaire voorzieningen. Ze vertelt hoe belangrijk hygiëne is. Ook krijgt de vrouw van Harry een stip op het voorhoofd (bindi), een traditionele decoratie.

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in