Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze beautyfavoriet van Meghan willen wij ook

Ja oké, ze heeft momenteel een pregnancy glow, maar Meghan Markles huid ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Dankzij deze tinted moisturizer, kennelijk. De duchess of Sussex deelde in haar tijd als actrice maar wat graag haar beautygeheimen, dus daar kunnen wij nu ons voordeel mee do...

Deze beautyfavoriet van Meghan willen wij ook

Ja oké, ze heeft momenteel een pregnancy glow, maar Meghan Markles huid ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Dankzij deze tinted moisturizer, kennelijk.

De duchess of Sussex deelde in haar tijd als actrice maar wat graag haar beautygeheimen, dus daar kunnen wij nu ons voordeel mee doen. Ze zweert al sinds jaar en dag bij de Tinted Moisturizer van Laura Mercier, vonden we in de archieven. En dat product wil je echt eens uitproberen.

De moisturizer krijgt online louter lovende recensies, en zou foundation grotendeels overbodig maken. "Ik draag alleen foundation als ik aan het filmen ben", deelde Meghan in 2016 met Beauty Banter. "Ik kies liever voor een moisturizer voor een lekkere glow."

Die van Laura Mercier belooft de huid meer effen te maken, maar de natuurlijke schoonheid (a.k.a. Meghans sproetjes) vooral niet te verbloemen. Het proberen waard. Hij is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Skins.