En het meisje heet…

Prins Ernst August van Hannover (37) en zijn vrouw prinses Ekaterina (34) zijn weer ouders geworden. Ze hebben een meisje gekregen: prinses Eleonora van Hannover. De baby is al in juli geboren.

De Hannovertjes zijn al ouders van dochter Elisabeth (3, hier bij haar geboorte in 2018) en zoon Welf August (2).

Article continues after the ad

Ernst August en Ekaterina zijn erg op hun privacy gesteld, vandaar dat ze het babynieuws niet aan de grote klok hebben gehangen. Dit was in 2020 hun kerstkaart. 

Ernst August is al jaren verwikkeld in een brouille met zijn vader, prins Ernst August Sr., in naam nog het hoofd van de tak (en in naam ook nog altijd getrouwd met prinses Caroline van Monaco). 

Senior droeg in 2004 al zijn taken en slechtlopende zaken over aan Junior die reorganiseerde en bezuinigde tot het familiebedrijf weer gezond was. Senior voert sindsdien fanatiek (en tevergeefs) rechtszaken tegen zijn zoon om de 'macht' weer in handen te krijgen, bleef weg op zijn bruiloft omdat hij Juniors keuze in bruid afkeurde en gedraagt zich voornamelijk als een zeer moeilijk mens. 

Het is allemaal erg onchic, dus fijn dat Junior en Ekaterina in het Herrenhausen te Hannover...

...wat afleiding hebben aan hun gezinsuitbreiding.

Foto's (c) ANP, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in