Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deense tweeling 10 jaar (wat worden ze leuk!)

Het hof trakteert op nieuwe foto's. Feestje in het paleis te Kopenhagen, waar prins Vincent en prinses Josephine (ze heeft de krultang ontdekt!) hun tiende verjaardag vieren. Kroonjaar! De jongste kinderen van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. Vincent is vierde in de lijn voor de troon, z...

Deense tweeling 10 jaar (wat worden ze leuk!)

Het hof trakteert op nieuwe foto's.

Feestje in het paleis te Kopenhagen, waar prins Vincent en prinses Josephine (ze heeft de krultang ontdekt!) hun tiende verjaardag vieren. Kroonjaar!

De jongste kinderen van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. Vincent is vierde in de lijn voor de troon, zijn 26 minuten jongere zus Josephine vijfde. Ze hadden een beetje onrustig jaar.

In januari 2020  vertrokken ze voor drie maanden naar Zwitserland om daar internationaal onderwijs te volgen, maar dat avontuur werd voortijdig afgebroken in verband met de coronapandemie. Sindsdien is het in Denemarken ook een komen en gaan van lockdowns, beperkingen en broer Christian die in quarantaine moest vanwege een covid-19 besmetting.

Het zal dus een bescheiden feestje worden: het land zit tot de 17de in een lockdown. Bezoek mag wel worden ontvangen, in dit geval twee vriendjes per kind.

En gelukkig lijken ze het ook samen prima te kunnen vinden.

Happy B'day, twins!

Foto (c) Det Danske Kongehus 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in