Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deense Royals trappen het jaar af in groot gala

Het eerste tiara-event van het jaar, in Amalienborg! Koningin Margrethe is niet iemand die veel waarde hecht aan uitbuiken, sudderen en langzaam een beetje wennen aan het nieuwe jaar. Ze maakt graag een vliegende start met meteen op 1 januari al haar eerste nieuwjaarsreceptie. HM herhaalde een gr...

Deense Royals trappen het jaar af in groot gala

Het eerste tiara-event van het jaar, in Amalienborg!

Koningin Margrethe is niet iemand die veel waarde hecht aan uitbuiken, sudderen en langzaam een beetje wennen aan het nieuwe jaar. Ze maakt graag een vliegende start met meteen op 1 januari al haar eerste nieuwjaarsreceptie.

HM herhaalde een groene japon die in 2017 al eens opdook bij een staatsbanket voor de Belgische collega's, de 80ste verjaardagen van koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen en een banket voor de Finnen. Erbij de smaragden parure uit 1840. 

Kroonprinses Mary droeg de Ruby Parure uit 1804, waarvan de tiara hoger en lager kan worden opgebouwd. Kroonprins Frederik en zij zullen vast een beetje in spanning zitten, want hun kinderen prins Christian, prinses Isabella, prins Vincent en prinses Josephine beginnen maandag aan een drie maanden durend verblijf op de Lemania-Verbier International School in Zwitserland.

Prins Joachim en prinses Marie waren overgekomen uit Parijs waar ze op dit moment wonen. Marie was helemaal on trend in een Classic Blue Henrik Hviid die ze ook naar haar eerste nieuwjaarsreceptie droeg, in 2009. Erbij Christine Hvelplund oorhangers en de Dagmar Bloementiara.  

Voor het eerst in jaren was ook prinses Benedikte, de zus van Margrethe weer van de partij. De Orde van Olifant is altijd present, het is de hoogste ridderorde van de Denen. Benedikte droeg de Sophia Star & Pearl Tiara, die van haar moeder, koningin Ingrid, is geweest.

Foto's © PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in