Surfplank van 30.000 pond, anyone?

David Linley, de pas weer vrijgezelle second Earl of Snowdon en de zoon van prinses Margaret en Anthony Armstrong-Jones, boert goed met zijn eigen bedrijf LINLEY. Zeker sinds hij zijn doelgroep bijschroefde van de rijken der aarde naar de superrijken der aarde.

Al 35 jaar lang runt hij zijn eigen interieur- en cadeaubusiness. Maar in het afgelopen jaar verkocht hij voor meer dan 14 miljoen pond aan producten, en dat is een nieuw record. Dat hij mede dankt aan het feit dat hij nu veel interieurproducten voor jachten is gaan verkopen.

Article continues after the ad

Jachten, de boten dus. Want de gegoede klant (of zoals ze het bij LINLEY zelf noemen: ‘de Ultra High Net Worth Individual) die daar nog wat moois voor zoekt, shopt dat over het algemeen niet bij Loods 5.

Logisch, want waar vind je nou een zilveren kurkentrekker (450 pond), een zilveren cocktailshaker (995 pond), een surfplank (30.000 pond), een bureauglobe van 10x10 (1500 pond), een écht luxe juwelenkistje (13.000 pond), een houten shooting companion (lees: drankenset, 40.000 pond) of een houten voetbaltafel voor aan boord (42.000 pond)?

Bij LINLEY dus. Al verwachten we wel dat de Windsors familiekorting krijgen, en dat scheelt natuurlijk.

Beeld: LINLEY, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in