Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De zonnebrillen van de royals

Hoewel de zon zich vandaag niet in vol ornaat laat zien, besteden we toch aandacht aan de zonnebrillen van de royals. Hopelijk krijg jij door deze beelden alsnog dat zomerse gevoel.  Klein, groot, donker of wat lichter: zonnebrillen zijn er in alle soorten en maten. Koningin Máxima staat bekend a...

De zonnebrillen van de royals

Hoewel de zon zich vandaag niet in vol ornaat laat zien, besteden we toch aandacht aan de zonnebrillen van de royals. Hopelijk krijg jij door deze beelden alsnog dat zomerse gevoel. 

Klein, groot, donker of wat lichter: zonnebrillen zijn er in alle soorten en maten. Koningin Máxima staat bekend als een echte liefhebber en draagt graag grote modellen. 

Op deze foto gaf koningin Maxima het startsein voor een zeilwedstrijd tijdens het bezoek van het koningspaar aan Aruba in 2015.

Onze koningin droeg tijdens de afgelopen skivakantie in Lech deze prachtige shiny pilotenbril. Ze droeg hem eerder ook al tijdens het skiën. 

Prinses Beatrix

Prinses Beatrix ging voor dit grote en chique model. 

The Queen

De Britse koningin Elizabeth geeft daarentegen de voorkeur aan een kleine, donkere zonnebril. Zo droeg zij dit exemplaar in mei 2018.

Lees ook: Schrijft prinses Amalia mee aan musical?

Wij kijken uit naar het moment dat de zon weer gaat schijnen en de royals ons hun nieuwe zonnebrillen laten zien.

Bronnen: Blauw Bloed
Beelden: ANP en AFP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in