Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Windsors hebben de opvolging goed geregeld

Wat is George in drie jaar veranderd!  Ter ere van het nieuwe decennium besloot koningin Elizabeth volk en vaderland te trakteren op een nieuw portret van zichzelf en haar (beoogde) troonopvolgers. Het is genomen tijdens de kerstsessie waarin George vlijtig kerstpuddingingrediënten bijeen stampte...

De Windsors hebben de opvolging goed geregeld

Wat is George in drie jaar veranderd! 

Ter ere van het nieuwe decennium besloot koningin Elizabeth volk en vaderland te trakteren op een nieuw portret van zichzelf en haar (beoogde) troonopvolgers.

Het is genomen tijdens de kerstsessie waarin George vlijtig kerstpuddingingrediënten bijeen stampte in het paleis.

Het is drie jaar geleden dat de Windsors voor het laatste zo'n foto maakten en George lijkt in zijn nopjes dat zijn korte broekenfase achter hem ligt. Deze foto werd destijds genomen ter ere van de 90ste verjaardag van de Queen. 

Koninklijke families zijn dol op dit soort kiekjes, ook in Zweden pronken ze ermee. Van links naar rechts kroonprinses Victoria, haar dochter prinses Estelle en koning Carl Gustaf. 

En in Noorwegen pakken ze het helemaal grondig aan, met uniformen én klederdracht: van links naar rechts kroonprins Haakon, prinses Ingrid Alexandra en koning Harald.

Foto's (c) The Royal Family, Kungahuset, Kongehuset 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in