Gisteren ging de champagne voor het eerst open in de nieuwe residentie van het koningspaar, want er was iets te vieren: Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander waren 17 jaar getrouwd. Verder vierden ze eerder deze week ook de 81ste verjaardag van prinses Beatrix en stonden er een aantal werkbezoeken op het programma.

Het leek erop dat Koningin Máxima vorige week wat weer vanuit Davos had meegenomen deze week, want het weer was uiterst guur.

More content below the advertising

Dat vraagt om herfstige en natuurlijke, diepe tinten zoals deze paarse creatie van Natan die Máxima dinsdag droeg bij haar bezoek aan Afas in Leusden.

Die middag had de koningin verder nog een thuiswedstrijd in den Haag bij de Sociaal-Economische Raad voor de bijeenkomst ‘Culturele diversiteit in de top’. 

Woensdag ging Koningin Máxima niet op pad, maar had de RVD het wel druk met haar toen haar naam werd genoemd in Argentinië in een belastingschandaal. Lees hier de reactie van de RVD en het laatste nieuws.

Donderdag was het programma ook weer vol met een de opening van de tentoonstelling Basquiat - The Artist and His New York Scene in het SCHUNCK-museum in Heerlen. Ze droeg hierbij wederom Natan en een vilten borsalino van Fabienne Delvigne.

En ze nam desgevraagd ook nog even een busje graffity ter hand.

Die middag volgde nog een onaangekondigd werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad in Kerkrade.

Verder zal de dag in het teken hebben gestaan van de 81ste verjaardag van schoonmoeder prinses Beatrix én het aankomende huwelijksjubileum van dat gisteren werd gevierd.

Lees ook: Zo begon het sprookjeshuwelijk 17 jaar geleden

Aankomende week staan er geen werkbezoeken op de agenda, maar wellicht dat de Koningin zich ergens onaangekondigd zal vertonen. Dan zijn wij er natuurlijk bij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in