Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De vijftig jaar oude tas van queen Elizabeth

Máxima's tien jaar oude jurk, Kate's vijftien jaar oude laarzen... de recyclende royals kunnen geen van allen op tegen koningin Elizabeth, die al vijftig jaar lang met haar favoriete tas loopt. Het gaat om een zwart lakleren exemplaar van het merk Launer, waarmee ze in 1970 voor het eerst werd ge...

De vijftig jaar oude tas van queen Elizabeth

Máxima's tien jaar oude jurk, Kate's vijftien jaar oude laarzen... de recyclende royals kunnen geen van allen op tegen koningin Elizabeth, die al vijftig jaar lang met haar favoriete tas loopt.

Het gaat om een zwart lakleren exemplaar van het merk Launer, waarmee ze in 1970 voor het eerst werd gespot (naast de toenmalige Amerikaanse president Richard Nixon) en in 2017 ook gewoon weer ten tonele verscheen, bij de King's Troop Royal Horse Artillery.

Launer kreeg in 1968 een zogenaamde Royal Warrant: een soort keurmerk dat merken die standaard aan de queen leveren krijgen. Het is niet bekend of het nog altijd om exact hetzelfde exemplaar van de tas gaat, maar toch: dat is nog eens toewijding.

Beeld: Getty Images
Bron: Daily Mail

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in