Societymagazine Tatler stelt elk jaar een lijst samen met de meest felbegeerde vrijgezelle 'royals' ter wereld. Dit jaar staat onder andere de neef van William en Harry er op.

Voor deze vier mannen staan societyminnende jongedames dit jaar volop in de rij.

More content below the advertising

Viscount Louis Althorp (24)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes

Een bericht gedeeld door Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) op

De broer van Lady Kitty Spencer, en dus het neefje van prinses Diana. Opgegroeid in Kaapstad, maar momenteel studerende aan de Universiteit van Edinburgh. Met een toekomstige graventitel op zak én zulke looks geheid een man met veel bekijks.

Prins Mateen van Brunei (27)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @tmski #mateenbolkiahfc #princemateen #tmski

Een bericht gedeeld door Mateen (@mateenbolkiahfc) op

Een van de twaalf kinderen van Sultan Hassanal Bolkiah, de regent van Brunei. Sportief, en regelmatig topless te spotten. Oh, en hij heeft nog een prima hersenpan ook: hij studeerde internationale politiek en deed een master aan de School of African and Oriental Studies.

Prins Nikolai van Denemarken (19)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#princenikolai#prinsnikolai#princenikolaiofdenmark

Een bericht gedeeld door H.H Prince Nikolai of Denmark (@prins.nikolai) op

Het mannelijke modepoppetje onder de royal families - de zoon van prins Joachim en zijn eerste vrouw Alexandra. Hij tekende vorig jaar een modellendeal en liep al mee in shows van Burberry en Dior.

Prins Constantine Alexios van Griekenland (20)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

◾️◾️

Een bericht gedeeld door Constantine Alexios (@alexiosgreece) op

De oudste zoon van Pavlos en Marie Chantal van Griekenland, koosnaam: Tino. Een echte millennial met bijna 100.000 volgers op Instagram, die momenteel studeert in Washington D.C. Maar ook meer dan bereid is een kijkje in zijn feest- en vakantieleven te geven.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in