Societymagazine Tatler stelt elk jaar een lijst samen met de meest felbegeerde vrijgezelle 'royals' ter wereld. Dit jaar staat onder andere de neef van William en Harry er op.

Voor deze vier mannen staan societyminnende jongedames dit jaar volop in de rij.

Article continues after the ad

Viscount Louis Althorp (24)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes

Een bericht gedeeld door Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) op

De broer van Lady Kitty Spencer, en dus het neefje van prinses Diana. Opgegroeid in Kaapstad, maar momenteel studerende aan de Universiteit van Edinburgh. Met een toekomstige graventitel op zak én zulke looks geheid een man met veel bekijks.

Prins Mateen van Brunei (27)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @tmski #mateenbolkiahfc #princemateen #tmski

Een bericht gedeeld door Mateen (@mateenbolkiahfc) op

Een van de twaalf kinderen van Sultan Hassanal Bolkiah, de regent van Brunei. Sportief, en regelmatig topless te spotten. Oh, en hij heeft nog een prima hersenpan ook: hij studeerde internationale politiek en deed een master aan de School of African and Oriental Studies.

Prins Nikolai van Denemarken (19)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#princenikolai#prinsnikolai#princenikolaiofdenmark

Een bericht gedeeld door H.H Prince Nikolai of Denmark (@prins.nikolai) op

Het mannelijke modepoppetje onder de royal families - de zoon van prins Joachim en zijn eerste vrouw Alexandra. Hij tekende vorig jaar een modellendeal en liep al mee in shows van Burberry en Dior.

Prins Constantine Alexios van Griekenland (20)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

◾️◾️

Een bericht gedeeld door Constantine Alexios (@alexiosgreece) op

De oudste zoon van Pavlos en Marie Chantal van Griekenland, koosnaam: Tino. Een echte millennial met bijna 100.000 volgers op Instagram, die momenteel studeert in Washington D.C. Maar ook meer dan bereid is een kijkje in zijn feest- en vakantieleven te geven.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in