Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Trumps zijn bij Buckingham Palace

Altijd omstreden, een bezoek van Donald Trump. En laat hij ook nog eens zijn hele gezin hebben meegenomen om the queen en co. te ontmoeten. De Trumps zijn in Londen, op bezoek bij queen Elizabeth, prins Charles en Camilla. En dan bedoelen we ook echt de Trumps: niet alleen Donald en Melania (die ...

De Trumps zijn bij Buckingham Palace

Altijd omstreden, een bezoek van Donald Trump. En laat hij ook nog eens zijn hele gezin hebben meegenomen om the queen en co. te ontmoeten.

De Trumps zijn in Londen, op bezoek bij queen Elizabeth, prins Charles en Camilla. En dan bedoelen we ook echt de Trumps: niet alleen Donald en Melania (die er enorm first lady uitziet!), maar ook dochter Ivanka met haar man Jared Kushner, en naar verluidt Donalds andere kinderen zijn in Buckingham Palace.

Daar maken veel Britten zich boos over, maar het is traditie dat Elizabeth Amerikaanse presidenten op bezoek krijgt. Trump is haar dertiende Amerikaanse president. Stiff upper lip opzetten en gaan, kortom.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in