Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Sussex Podcast: zou je luisteren?

Harry en Meghan 'kunnen zelf hun prijs bepalen'. In navolging van voormalig first lady Michelle Obama zijn ook prins Harry en hertogin Meghan in onderhandeling over een eigen podcast op streamingdienst Spotify. Het gaat om een megadeal, 'een bedrag met zeven cijfers' om hun overtuigingen, wereldb...

De Sussex Podcast: zou je luisteren?

Harry en Meghan 'kunnen zelf hun prijs bepalen'.

In navolging van voormalig first lady Michelle Obama zijn ook prins Harry en hertogin Meghan in onderhandeling over een eigen podcast op streamingdienst Spotify. Het gaat om een megadeal, 'een bedrag met zeven cijfers' om hun overtuigingen, wereldbeeld en ervaringen te delen.

Het stel zou podcasts gaan maken over zaken die hen aan het hart gaan: feminisme, gelijke rechten, diversiteit, duurzaam leven en het belang van je stem uitbrengen, zoals Meghan deze week al onderstreepte in een gesprek met Gloria Steinem.

Het plan past in hun strategie om als 'global influencers' hun eigen geld te verdienen en zo niet alleen zichzelf, maar ook hun eigen charitatieve stichting te bedruipen. Het stel lijkt verder inmiddels aardig gesetteld in Santa Barbara, gisteren werden ze er gespot in een restaurant waar ze achter een wijntje zaten.

Foto (c) Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in