Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Royal Kerstwensen blijven binnenkomen

En er zitten er zelfs een paar bij die daadwerkelijk kerstsfeer hebben! Wat opvalt aan de koninklijke kerstgroeten van dit jaar, is dat ze betrekkelijk weinig kerstsfeer hebben. Uit Engeland kwamen neutrale portretten van de Cambridgjes en Charles en Camilla… … en Edward en Sophie van Wessex – jo...

De Royal Kerstwensen blijven binnenkomen

En er zitten er zelfs een paar bij die daadwerkelijk kerstsfeer hebben!

Wat opvalt aan de koninklijke kerstgroeten van dit jaar, is dat ze betrekkelijk weinig kerstsfeer hebben. Uit Engeland kwamen neutrale portretten van de Cambridgjes en Charles en Camilla…

… en Edward en Sophie van Wessex – jongste zoon en favoriete schoondochter van de Queen – kwamen ook niet verder dan een afgelopen zomer genomen kiekje...

... al zorgde Camilla er later nog wel voor dat de kerstboom in Clarence House goed in beeld kwam.

Prins Harry en hertogin Meghan lieten een foto die Meghans moeder Doria maakte bewerken tot kerstkaart. Het tafereel is hun tuin in Montecito en naast Archie staan ook Guy de Beagle en Pula de Labrador erop. Het kerstboompje is uitgekozen door Archie en gaat na de kerst de tuin in #duurzaam.

Intussen werd Mike Tindall tot twee maal toe gestoord in zijn kerstpodcast door zijn schattige jongste dochter Lena. Je ziet ook zijn vrouw Zara (dochter van prinses Anne, kleindochter van de Queen), zwanger van hun derde, nog een poging doen haar dochter uit het kantoor van Mike te krijgen.

Prinses Alexandra heeft het videobellen helemaal ontdekt en check even die bloempot met haar monogram: that's how you do it.

Sarah, hertogin van York, is al weken in kerststemming en leest op YouTube nog elke dag een verhaaltje voor. Het moet haar worden nagegeven, ze houdt dit al maanden vol en maakt er echt veel werk van. Op de foto linksonder een glimp van de kerstboom van York, het wachten is nog op de kaart. 

Kudos voor de Grimaldi's, die daadwerkelijk feestelijk naast een kerstboom zijn gaan staan. De foto is genomen voor prinses Charlene met de tondeuse in de weer ging en prinses Gabriella pakt een Mireille Matthieu-momentje mee. De foto zelf is nog niet vrijgegeven, dus we doen het even met de cover van het Monegaskische huisorgaan Point de Vue.

Ook bij prins Joachim en prinses Marie van Denemarken lijkt het qua kerstboom goed te zitten, Joachim zaagde 'm zelf. Hij lijkt goed te zijn hersteld van zijn hersenbloeding eerder dit jaar.

Zoals verwacht bewaarden prins Leka en prinses Elia van Albanië het debuut van babyprinses Geraldine voor hun kerstgroet...

...waarbij Geraldine het uitstekend deed als kerstelf.

Ook Ernst-August, kroonprins van Hannover, en zijn vrouw Ekaterina deelden een kerstwens met hun kinderen: wat worden Elisabeth en Welf August al groot!

Net getrouwde prins Philippos van Griekenland en zijn vrouw, kersverse prinses Nina, stuurden kerstgroeten vanuit de sneeuw, met als onderschrift 'Impromptu familieportret'. 

Dit is de kerstgroet van prinses Gloria von Thurn und Taxis, met dochter prinses Maria Elisabeth en zoon Albert, de huidige vorst, in hun paleis. 

Tessy de Nassau, voormalig prinses van Luxemburg sinds haar scheiding van prins Louis, deelde foto's van haar zonen prins Gabriel en Noah én maakte haar nieuwe vriend wereldkundig. Nu nog even achter de naam van deze mystery man zien te komen.

Ook de Noren wisten ergens een kerstboom vandaan te sleuren en deelden deze foto's…

… waaruit blijkt dat koning Harald en koningin Sonja…

…en het kroonprinselijk gezin twee heel verschillende bubbels vormen. Mette-Marit droeg H&M Conscious, Ingrid Alexandra een jurk van Maje.

Om héél eerlijk te zijn is deze adventsfoto van HM zeker zo sfeervol, toch?   

Vanuit Zweden ook nog een kerstmomentje: het gezin van kroonprinses Victoria hiep met cadeautjes inpakken voor kinderen uit arme gezinnen...

...en dat werd best een dolle boel. 

En de RVD gaf intussen een sneak preview van het kerstmoment van de Oranjes: de kersttoespraak van koning Willem-Alexander is opgenomen in de Chinese salon (knipoog naar Wuhan?). Je leest er op Eerste Kerstdag alles over, op Nouveau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in