Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Queen heeft er weer een achterkleinkind bij!

Zara Tindall heeft een zoontje en het jongetje heet… Na dochters Mia (7) en Lena (2) heeft Zara Tindall, de dochter van prinses Anne en de kleindochter van de Queen, zondagavond een zoontje gekregen, zo heeft haar man Mike Tindall bekend gemaakt. Het jongetje heet Lucas Philip Tindall en is het t...

De Queen heeft er weer een achterkleinkind bij!

Zara Tindall heeft een zoontje en het jongetje heet…

Na dochters Mia (7) en Lena (2) heeft Zara Tindall, de dochter van prinses Anne en de kleindochter van de Queen, zondagavond een zoontje gekregen, zo heeft haar man Mike Tindall bekend gemaakt.

Het jongetje heet Lucas Philip Tindall en is het tiende achterkleinkind van koningin Elizabeth en prins Philip en 22ste in lijn voor de troon. Zara is bevallen op de badkamervloer van hun huis op Gatcombe Park het landgoed van prinses Anne in Gloucestershire. Ze had al een dag weeën, maar het ging opeens zo snel dat er geen tijd meer was om naar het ziekenhuis te gaan.

Mike maakte het nieuws terloops bekend in zijn podcast. "Zara's vriendin Dolly is belangrijker dan ik als het aankomt op Zara's bevallingen," zegt Mike. "Zij was er en zag al snel dat er geen tijd meer was, dus het was hollen naar de gym, een mat grijpen, naar de badkamer, overal handdoeken leggen, brace-brace-brace!"

Mia, Mike en Zara met baby Lena in 2018

De vroedvrouw die met hen naar het ziekenhuis zou gaan was gelukkig in de buurt, een tweede arriveerde nadat het hoofdje was geboren. "Zoals elke man zal zeggen: Zara was een krijger, zoals altijd," zegt Mike. "Vrouwen zijn zo. We kunnen nooit oordelen over wat een vrouw moet doorstaan als ze een kind krijgt. Maar ze is alweer op de been en heeft vanmorgen een wandelingetje met hem gemaakt, dus alles is goed."

Lucas is het vijfde kleinkind en de eerste kleinzoon voor prinses Anne, hier in 2016. Mike vertelde ook dat de bevalling heel anders was dan de eerste twee. "De eerste was in het Gloucester Royal, helemaal volgens het boekje, moest ingeleid worden. De tweede was in Stroud in een plaatselijke geboortekliniek en bij deze haalden we die niet eens." Het stel doorstond tweemaal het verdriet van een miskraam, na de komst van Mia.