Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Queen arriveert in stijl op de Chelsea Flower Show

Hot pink look, nieuwe wheels en Beatrice was óók al beeldig. Vandaag opent de beroemde Royal Chelsea Flower Show voor het publiek, gisteren mochten leden van de koninklijke familie al een kijkje nemen. Koningin Elizabeth deed dat in een kekke buggy, het compromis tussen lopen (wat haar moeizaam a...

De Queen arriveert in stijl op de Chelsea Flower Show

Hot pink look, nieuwe wheels en Beatrice was óók al beeldig.

Vandaag opent de beroemde Royal Chelsea Flower Show voor het publiek, gisteren mochten leden van de koninklijke familie al een kijkje nemen.

Koningin Elizabeth deed dat in een kekke buggy, het compromis tussen lopen (wat haar moeizaam afgaat) en een rolstoel (waar ze niet dood in wil worden gezien). Ze had zich in hot pink uitgedost en maakte een reuze montere indruk.

Prinses Beatrice van York zette haar beeldige fashion traject voort in een gebloemde Reformation-jurk...

...met echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi als dashing accessoire: hij had zich welwillend óók in het blauw en wit gekleed.

Sophie, de gravin van Wessex, droeg een roze pak van Gabriela Hearst, waarvan de tint wel iets dieper had gemogen.

Het zag er nu wel erg braaf en zoet uit, al paste het wel goed bij de rozen die ze met haar man prins Edward bewonderde.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in