Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Pink Power van koningin Mathilde

Stralend fashion statement in het Acropolis Museum. Wat trek je aan in een zee van bijna witte oude beelden? Koningin Mathilde van België besloot de Griekse beelden even te laten zien hoe je de albasten boel een beetje opvrolijkt. Can you spot the Queen in the room? pic.twitter.com/wGBMzKnED4 — Q...

De Pink Power van koningin Mathilde

Stralend fashion statement in het Acropolis Museum.

Wat trek je aan in een zee van bijna witte oude beelden? Koningin Mathilde van België besloot de Griekse beelden even te laten zien hoe je de albasten boel een beetje opvrolijkt.

HM gooide een fabulous Dries van Noten in roze en zilver op repeat, met een clutch van hetzelfde label erbij. Een heel goede keuze: Belgisch label en lekker kleur in een neutrale omgeving, zó doe je dat. 

Het is met de Natan waarin ze aan het staatsbezoek begon...

...en het geweldige Costarellospak - van een Griekse ontwerper #DiplomaticDressing - met een top van Natan waarin ze het eindigde wel duidelijk dat roze als een rode draad door het bezoek loopt. Roze hoed en clutch: Fabienne Delvigne. 

Foto (c) Belgische Monarchie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in