Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De oorbellen van Kate kosten nog geen tientje

Ze combineert rustig die enorme verlovingsring met oorbellen van zeven euro. Kate Middleton is er een ster in: high en low combineren. Een jas van duizenden ponden met een jurkje van twee tientjes. Een galalook met een oorbel die rechtstreeks uit de winkelstraat komt. En dit weekend was ze ook we...

De oorbellen van Kate kosten nog geen tientje

Ze combineert rustig die enorme verlovingsring met oorbellen van zeven euro.

Kate Middleton is er een ster in: high en low combineren. Een jas van duizenden ponden met een jurkje van twee tientjes. Een galalook met een oorbel die rechtstreeks uit de winkelstraat komt. En dit weekend was ze ook weer bezig.

Toen droeg ze allereerst al een niet al te prijzige bloemetjesjurk, gecombineerd met haar beroemde verlovingsring (die gewoon in het zand ging tijdens het oppotten, #diamantengroenevingers). En nu blijkt ze dat lookje ook nog eens te hebben afgemaakt met deze prachtige edoch zéér budget oorbellen.

De knapperds komen van het Britse Accessorize en kosten om precies te zijn 7 euro. En ja: ze verschepen ook naar Nederland, dus doe er je royal-voordeel mee.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in