Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe William van The Crown is een hele bekende...

Ze houden het in de familie. De cast van seizoen vijf van The Crown is al behoorlijk compleet, maar zoals dat wel vaker gaat met series en films zijn de kinderen vaak het moeilijkst te casten. Toch spelen William en Harry een steeds grotere rol in de serie, die natuurlijk óók steeds meer om Charl...

De nieuwe William van The Crown is een hele bekende...

Ze houden het in de familie.

De cast van seizoen vijf van The Crown is al behoorlijk compleet, maar zoals dat wel vaker gaat met series en films zijn de kinderen vaak het moeilijkst te casten. Toch spelen William en Harry een steeds grotere rol in de serie, die natuurlijk óók steeds meer om Charles en Diana gaat draaien.

Wie prins William (van circa tien tot vijftien) moest gaan spelen in het nieuwe seizoen was lange tijd moeilijk en onbekend. Maar nu hebben de makers een wel heel overtuigende zoon voor hun prins Charles gevonden: zijn eigen.

De rol gaat naar Senan West. En dat is niet geheel toevallig de zoon van Dominic West, de man die in de huid kruipt van prins Charles. Extra leuk: het is de eerste acteerrol van de jongen (13).